Графичен и уеб дизайн Нека заедно развием вашия бизнес
Графичен Дизайн
Уеб дизайн
3D Принтиране
3D Принтиране
3D принтиране

3D Printing е процес на производство на елементи, който създава физически обект от цифров дизайн. Има различни технологии за 3D печат и материали, с които можете да печатате, но всички се основават на единен принцип: цифровият модел се превръща в солиден триизмерен физически обект чрез добавяне на слой по слой материал.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

3D прототипи

Много хора свързват триизмерния печат с насипно производство на игрални джаджи. Въпреки това, има много предимства, които идват с тази технология. Без триизмерно отпечатване, прототипирането на продукти би било трудна задача, особено в области на насипно производство на подобни части. С толкова много компании, инвестирали в тази област, възможността за достъп до тази технология в момента е съвсем реална.

 

 

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

3D аксесоари и рекламни материали

3D принтирането все по често навлиза в съвременния маркетинг, поради практически неограничените си възможности. Предлагаме ви възможност да изумите клиентите си с индивидуално създадени за вас маркетингови материали или просто изработени за вас уникални аксесоари от всякакъв характер.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Mатериали.

 

PLA (полимлечна киселина) е биоразградим (при правилни условия) термопластичен материал, получен от възобновяеми ресурси като царевично нишесте или захарна тръстика. Това е една от най-популярните биопластики, използвани за много приложения, вариращи от пластмасови чаши до медицински импланти.

 

Предлагаме PLA с дървен и карбонов ефект за още по изумителен ефект при изработката на 3D елементи.

 

ABS (акрилонитрил бутадиен стирен) е общ термопластичен, известен в индустрията за леене под налягане. Използва се за приложения като LEGO, електронни корпуси и части за автомобилни брони.

 

 

Прецизност.

 

Предлагаме различа прецизност на принтенето според зависи от големинате и детейла който искате да заложим във вашият проект, точноста на принтене варира между 0.25 мм и 0.15 мм.

 

 

Цветове.

 

Предлагаме всички видове цветове, прозрачен, луминесцентен, дървен ефект, метален ефeкт, златен ефект и карбонов ефект.

Графичен и уеб дизайн Нека заедно развием вашия бизнес
Графичен Дизайн
Уеб дизайн
3D Принтиране
3D Принтиране
3D принтиране
3D прототипи
3D аксесоари и рекламни материали
Имате въпорси оffice@gikdesign.com
посетете ни София, Студентски град, ХТМУ сграда "В", кабинет 169