Графичен и уеб дизайн Нека заедно развием вашия бизнес
Графичен Дизайн
Уеб дизайн
3D Принтиране
Рекламни Материали

В днешния претъпкан бизнес пазар компаниите - големи или малки - се конкурират повече от всякога, за да предадат своето послание. Тъй като компаниите пускат всякакви рекламни и маркетингови кампании, за да примамят потребителите, става по-трудно да се открои едно послание.Освен това увеличаването на разходите за маркетинг на нов продукт или услуга прави от решаващо значение една компания да излезе с ефективна стратегия за насърчаване на нейния бизнес. Компаниите използват корпоративната брандинг, за да изведат своето послание ефективно и ефикасно.

Визитки

 

Визитните картички все още имат значение, защото понякога паметта ни подвежда. Колко пъти сте срещнали някого, прекарал по-голямата част от разговора мислейки какво да кажа, така че да не звучи глупаво, а след това незабавно забравете името им, когато всичко свърши? Мичъл Фридман, заместник-декан на студентските въпроси и кариерното развитие в Президентско училище "Президо", обяснява:

 

"Когато срещнете някога в бизнес събитие, получете визитката му. Може би дори да напишете кратка бележка или две на обратната страна на картата, за да отбележите ключовите точки от разговора си, докато те са все още свежи в съзнанието ви. Най-важното тук е да имате физически запис на контактите, които правите, за да можете да ги проследявате и използвате по подходящ начин, когато започенете да търсите нова работа/кариерно развитие или разширяване на бизнеса с нови бизнес партниори.

 

Не само вашето първо впечатление е важно, но визитните картички предоставят осезаема информация за другите. Писателят Сара Брукс в "Успешния" блог обяснява, че им дава нещо физическо, към което да се обърнат по-късно, когато решат, че искат вашия продукт или услуга:

 

"Визитните картички поставят вашето лице в бизнеса - Когато се срещате с някого за първи път, предаването на визитната ви картичка (за предпочитане с вашата снимка върху нея) ще ви помогне да задържите бизнеса си в подсъзнанието на човека,с когото сте осъществили контакт. Въпреки че може да не се нуждаят от вашия продукт или услуги точно в този момент, може да дойде време, когато ще сте им нужни, тогава има по-голяма вероятност да се сетят за вас, да извадят визитката ви и да ви се обадят, вместо да се опитват да си спомнят името ви и да ви "издирват в интернет."

 

 

Защо рекламните продукти са ефективни маркетингови инструменти

 

1. Те ​​осигуряват разширена експозиция на марката. За разлика от традиционната реклама, промоционалните продукти са трудни за пропускане. Една чант за тоалетни принадлежности с логото ви със сигурност ще получи повече внимание от реклама във вестниците и вашите клиенти ще могат да се възползват многократно от нея.

 

2. Те са ценни. Флайерите са станали по-малко ефективни средства за маркетинг, защото те често са пренебрегвани и отхвърляни. Рекламните предмети като тениски или стрес-топки няма да се хвърлят, защото са по-скоро подаръци, отколкото реклами.

 

3. Те представят креативен маркетинг. Билбордове, радио-песни, реклами от вестници и телевизионни реклами са добри, но те не са оригинални. Промоционалните продукти са не само по-креативни, но и по-осезаеми за клиентите.

 

4. Рекламните продукти са евтини. Всеки опитен маркетинг специалист може да ви разкаже на високите разходи за традиционните маркетингови методи. Рекламните елементи се предлагат в толкова разнообразни форми и размери, че има нещо за всеки бюджет (дори и да е само ключодържател).

 

 

Какво можеме да ви предложим?

 

След като разбрахте значението на рекламата и представянето на бизнеса ви пред пазара, е време да разберете какво можем да ви предложим за да подпомогнем това.

Ние от GIK DESIGN предлагаме рекламни и маркетингови решения за вашия бизнес. Свържете се с нас и ни споделете идеята си, нека заедно я развием и осъществим.

 

1. Визитки;

2. Брандиране на рекламни материали;

3. Предпечатна подготовка и печат;

4. Развитие на цялостна маркетингова кампания;

5. Изработка на персонални маркетингови материали;

6, Бюлетини.

 

Графичен и уеб дизайн Нека заедно развием вашия бизнес
Графичен Дизайн
Уеб дизайн
3D Принтиране
Рекламни Материали
Имате въпорси оffice@gikdesign.com
посетете ни София, Студентски град, ХТМУ сграда "В", кабинет 169