Домейн и Хостинг

Какво е домейн?

Домейн е вашата интернет самоличност, името с което интернет потребителите виждат вашия сайт. Изборът на подходящ домейн е от основно значение за вашето интернет присъствие. Предлагаме повече от 300 домейна както стандартните домейни, така и домейни на кирилица.

Какво е хостинг?

Уеб хостинг е услуга, която позволява на организации и физически лица да публикуват уеб сайт или уеб страница в Интернет. Уеб хост или доставчик на уеб хостинг услуги е фирма, която предоставя технологиите и услугите, необходими за разглеждането на уебсайта или уеб страницата в Интернет. Уебсайтовете се хостват или се съхраняват на специални компютри, наречени сървъри.

Когато интернет потребителите искат да видят уебсайта Ви, трябва само да напишат адреса или домейна на уебсайта в браузъра си. След това техният компютър ще се свърже с вашия сървър и вашите уеб страници ще бъдат доставени до тях чрез браузъра.

Повечето хостинг компании изискват да закупите домейна си, за да го притежавате. Ако нямате домейн, хостинг компаниите ще ви помогнат да купите такъв.

Ако решите да създадете и хоствате уебсайта си с Website.com, можете да получите персонализиран домейн, имейл адреси и уеб хостинг, включени в един абонамент.

Предлагаме различни хостинг планове според нуждите на вашия бизнес, броя посещения, необходимото пространство, скорост на сървъра, SSL сертификат и всичко, от което бихте могли да имате нужда. Потърсете ни за повече информация и съдействие при избора на подходящия за вас план.