Уеб дизайн

Защо сайтът ви е важен за вас?

С напредването на технлогоиите и дигиталните услуги, изграждането на ваша интернет реклама е важна част от развитието на вашия бизнес.Вашият сайт работи за вас 24 часа, 7 дни в седмицата без почивка. Клиентите ви могат да достигнат до вас и вашето послание денонощно, без да отнемате от вашето време или времето на някой от служителите си.Разкажете за вас и се покажете на на световния пазар. Това ще даде както достъп на клиентите ви до вас, така и възможност за изграждане на бъдещи бизнес отношения и тяхното развитие.

Изграждането на бизнеса започва с един много важен въпрос- „Къде могат да ви открият?“ Топ локацията определя успехът на вашия бизнес. А защо да се ограничавате с фиксиран район, в който да го наложите? Покажете бизнеса си на всеки, който би имал нужда от услугите ви. Чрез вашия сайт всеки един човек би могъл да разбере за вас, вашата идея и услуги от всяка точка на света.

Вече имате вашата интернет реклама и хората знаят за вас, но защо да изберат точно вас? Тука идва момента да покажете работата си, да подчертаете силните страни на вашият бизнес и да дадете отговор на въпроса ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ВАС? Като малки всички питаме защо това се прави така, защо птиците летят, защо огънят е топъл и така нататак. Всеки един човек преди да извърши дадено действие си задава въпроса, ЗАЩО? Ако можете да отговорите на този въпрос, още преди клиентите ви да са си го задали бизнесът ви ще бъде успешен.

Какво можем да ви предложим?

 • Уеб дизайн;
 • Функционалност спрямо целевата аудитория;
 • SEO оптимизация;
 • 90лв. за реклама в Google Ads., за успешен старт на вашия бизнес;
 • Контролен панел;
 • Обучение;
 • Facebook страница;
 • Поддръжка;
 • SSL сертификат за сигурност;

По какъв начин протична процеса на работа?

 1. Среща – разкажете ни за вашия бизнес, нека добием представа за желания от вас резултат.
 2. Планиране – ние ще направим проучване на конкуренцията и на целевата ви група, за да може проектът ви да бъде максимално успешен, а след това ще направим план за вашето развитие.
 3. Демо платформа – представяне на демо платформа на вашия проект, по която ще направим финалните корекции.
 4. СТАРТ – качване на сайта на вашия хостинг и настройка на домейн, получаване на безплатен код с 90 лв. за реклама в Google Ads.

Проекти

Тук можете да видите досегашната ни работа.

Научи повече