3Д принтиране

Какво е 3Д принтиране?

3Д принтиране е процес на производство на елементи, който създава физически обект от цифров дизайн. Има различни технологии за 3D печат и материали, с които можете да печатате, но всички се основават на единен принцип: цифровият модел се превръща в солиден триизмерен физически обект чрез добавяне на слой по слой материал.

Много хора свързват триизмерния печат с насипно производство на игрални джаджи. Въпреки това, има много предимства, които идват с тази технология. Без триизмерно отпечатване, прототипирането на продукти би било трудна задача, особено в области на насипно производство на подобни части. С толкова много компании, инвестирали в тази област, възможността за достъп до тази технология в момента е съвсем реална.

3D принтирането все по често навлиза в съвременния маркетинг, поради практически неограничените си възможности. Предлагаме ви възможност да изумите клиентите си с индивидуално създадени за вас маркетингови материали или просто изработени за вас уникални аксесоари от всякакъв характер.

Какво можем да ви предложим?

  • Изработка на 3Д модел.
  • Резолюция до 0.04 мм.
  • Богат избор от цветове и материали.
  • Изработка по чертеж или скица.

Как протича работния процес?

  1. Среща – Разкажете ни за идеята на вашия проект, така ще можем да подберем необходим материал и резолюция на отпечатване.
  2. Изготвяне на 3Д образ – проектиране на желания от вас обект в 3д пространството.
  3. Отпечатване на демо бройка – отпечатване на единична бройка на желания от вас прототип.
  4. Одобрение на проекта и финално производство – изработка на желания от вас обект с необходимото качество и материал.

Проекти

Тук можете да видите досегашната ни работа.

Научи повече