След темата за иновативните и предпочитани от световния пазар теми за WordPress,  решихме да съберем и най-предпочитаните теми за изграждане на онлайн магазини с Woocommerce.


Zakra Shop

Темата на Zakra е съвместима с Гутенберг и е готова за GDPR. Така че, проектирането на вашия сайт за електронна търговия, няма да е проблем за вас. Можете лесно да стартирате уеб сайта си с предварително изградения шаблон за магазин. В тази безплатна тема на WooCommerce има чист заглавен раздел, където могат да се показват представените колекции на вашия магазин. Повечето от секциите, необходими за онлайн магазин като: нови колекции, най-продавани и специални продажби, също са включени в демонстрацията. Можете лесно да ги покажете на клиентите си, като свържете изображение за него на самата начална страница. Освен това, можете да използвате неговите лесни опции за персонализиране, за да разделите категориите на вашите продукти още повече. Към тази тема е включена и форма за абонамент за бюлетин. Така ще можете да изпращате нови сделки и продажби на своите клиенти и чрез бюлетини.


eStore

Ще получите много премиум функции и различни персонализирани джунджурии с тази тема. Той е съвместим със страхотния плъгин за WooCommerce, YITH WooCommerce Wishlist плъгин и други основни плъгини за WordPress. Темата е напълно приспособима и наистина отзивчива, което адаптира нейното оформление според размера на екрана, независимо от това какви устройства използвате. Можете да използвате над 12 персонализирани джаджи, групирани заедно с eStore, както и 10+ области на джаджите. Тази SEO оптимизирана тема за електронна търговия е съвместима и с WPML, което ви позволява да активирате функции за превод и на вашия уеб сайт. С тази безплатна тема ще получите инструкции за теми, които са лесни за разбиране и ви помагат да настроите вашия онлайн магазин за минути.


Spacious Store

Просторният магазин е чист, здрав, гъвкав и има много очарователен дизайн на началната страница, който е напълно подходящ за уеб сайт за електронна търговия. Тази тема има и демонстрация, разработена специално за онлайн магазин, който може да спести много време за създаване на вашия уеб сайт. Той има страхотен плъзгач на Header-a, където можете да добавите най-добрите си нови сделки и продажби. Header менюто също е изпълнено с необходимите опции като: дом, магазин, аксесоари и други, за вашия уеб сайт. Можете да добавите повече категории, ако е необходимо, без излишно усилие. Тази безплатна тема за WooCommerce има добре проектирана икона на количката, като показва артикулите вътре, дори при задържане на курсора на мишката върху нея.


ShopIsle

Темата е изградена с помощта на чист и валидиран код – лесно персонализирате темата, без да докосвате и един ред код. Плъзгачът на цял екран, красивият дизайн, анимационните ефекти и плавното превъртане са други полезни функции. Локализацията ви помага да превеждате вградения си текст на вашия местен език, без много усилия. ShopIsle се предлага с добре проектирана страница „За нас“ и вградена форма за контакт с помощта на Contact Form 7 плъгин. Той е приятелски настроен към социалните медии, за да можете да запазите последователите си там. Това е напълно отзивчива тема, която се адаптира добре към всеки тип екран и съдържанието на вашия сайт изглежда страхотно на всички видове устройства.


Hestia

Hestia е тематичен пакет всичко в едно, който може да се използва за уеб сайтове от всяка ниша. Изградена да служи като многоцелева WordPress тема, можете дори да я използвате, за да стартирате свой собствен онлайн магазин. Самата подредба е изключително атрактивна, модерна, професионална и силно адаптивна. За удобство на потребителите темата е интегрирана с WooCommerce, за да осигури лесен метод за транзакция. С Hestia е изключително лесно да променяте и редактирате елементите по ваше предпочитание, като използвате Live Customizer.


Flash

Flash е най-богатата на функции и гъвкава, безплатна WordPress тема, подходяща за създаване на многофункционални уеб сайтове. С безпроблемна интеграция към WooCommerce, създателя на страници на SiteOrigin и плъгин за Flash Toolkit, темата на Flash осигурява мощен и ефектен шаблон на уеб сайт. Flash Toolkit е придружаващ плъгин за тази тема, който съдържа повече от 12 невероятни приспособления за плъзгане и пускане, които работят безупречно с приставката за създаване на страница. Поддръжката на Page Builder, с много полезни джунджурии, представя неограничени възможности за дизайн. Преди всичко той е тествал съвместимостта с прекрасния плъгин WooCommerce, което го прави една блестяща тема. В допълнение, темата за Flash предлага редица функции, подобни на премиум. Първо, той поддържа функцията за импортиране с едно щракване с плъгин ThemeGrill Demo Importer, а също така има 6 красиви демонстрации за безплатната версия на темата. Освен това той има множество опции за цветове, множество оформления на сайтове, оформления на блогове, стилове на заглавия, поддръжка на Google шрифтове и др. Научете повече за използването на темата Flash тук.


Shopper

Ако имате магазин и желаете да го надстроите за онлайн купувачи, Shopper може да е идеалната тема за вас. Shopper е напълно отзивчива тема за електронна търговия WordPress с дълбока интеграция на плъгини WooCommerce. Трябва да инсталирате главно две приставки, а именно: WooCommerce и WooCommerce Colors. Shopper е тема в минималистичен стил с изчистен и красив дизайн, който да представя продуктите ви по изящен начин. Той разполага с мощни тематични опции, персонализирани опции за фон, възможност за менюта, красиво оформление на блога и др. Освен това, той е приятелски настроен към търсачката, съвместим с браузъра – създаден с помощта на валидни HTML и CSS. Създаването на магазин за електронна търговия с тема Shopper отнема само няколко минути – можете лесно да персонализирате опциите за тема незабавно, без да докосвате никакъв код.


Online Shop

Мощна и усъвършенствана тема за електронна търговия в WordPress, Online Shop pro е зашеметяваща опция за вас, ако искате да стартирате онлайн магазин. Създадена специално с цел насърчаване на бизнеса и увеличаване на продажбите ви, тази тема е най-малкото невероятна. С нея получавате невероятни опции за витрина или галерия, които показват вашите продукти. Напълно съвместима с всички основни интернет браузъри, тя има невероятна скорост на зареждане. Великолепната структура на оформлението, заедно с красивата опция за типография и шрифт, добавя към нея цялостна привлекателност. Но чакайте, има още! Тази тема разполага с мощен и лесен за работа администраторски панел. Освен това, напълно поддържа всички функции на WooCommerce. С комбинацията от стиловете на галерията, страничните ленти, Header и Footer, ще стигнете до перфектния краен резултат. Също така, предлага набор от вариации на менюто, от които можете да избирате. Някои разширени функции на тази тема са рекламни опции, опции за авторски права, категоризирана категория и специални опции за менюто.


eCommerce Market

eCommerce Market е прекрасно творение от строги теми, създадени да ви забавляват с красивия си дизайн и солидни функции. Той интегрира популярния плъгин WooComerce, за да отговори на стандартите на цялостен уеб сайт за електронна търговия, като същевременно е елегантен и стилен. С него можете да показвате категориите продукти и прилежащите им описания, количките и страниците за каси. eCommerce Market е прост, но уникален с удебелени секции и паралелни ефекти на превъртане. Предлага се с множество опции за персонализиране, включително опции за основни цветове, опции за оформление на страничната лента, персонализирано лого, цвят на фона и изображение, персонализирани джунджурии и др. Темата предлага няколко вградени цветови схеми, от които можете да изберете цвета, който отговаря на вашия магазин. Темата е напълно отзивчива и изглежда естетически красива на всяко устройство.


StoreFront

Storefront от WooThemes е още едно красиво творение, което предоставя всички необходими функции, които може да са ви необходими в перфектна тема за електроннен магазин. Тази тема е от самите WooThemes, компанията, която създаде популярния WP плъгин WooCommerce. Така че, пълната съвместимост между тази тема и плъгин за WooCommerce, сега и в бъдеще, е 100% гарантирана. StoreFront е чудесна тема на WordPress за незабавно създаване на онлайн магазин. Той има напълно отзивчив дизайн, който се адаптира добре към всички устройства, включително настолни компютри, лаптопи, таблети, както и мобилни телефони. Ще получите и различни оформления и цветови опции, за да персонализирате темата, а освен това и опция лесно добавяне на различни функции, като използвате персонализирани кодове и плъгини в тази тема – толкова лесно, колкото 1, 2, 3.


Запишете се сега!

No posts found!

1 thought on “Най-популярни Woocommerce теми

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *